Pyjama’s

In onze blog over nachtkleding las je al dat het dragen van goede nachtkleding van invloed is op de kwaliteit van onze slaap. In deze vervolgblog lees je meer over comfortabele nachtkleding, in het bijzonder over pyjama’s.

Kies je voor een pyjama om in te slapen dan is het prettig om een pyjama te hebben die fijn zit. Dit is mede afhankelijk van het seizoen; in de winter draag je een warmere pyjama dan in de zomer. Ook is het afhankelijk van je eigen gesteldheid. Heb je het snel warm of ben je een koukleum en slaap je het liefst altijd met dikke wollen sokken aan. Bij Coja hebben we een uitgebreide collectie aan verschillende pyjama’s; er zit vast iets voor je tussen.

Wat kan ik het beste dragen?

Kies bijvoorbeeld voor een pyjama van katoen. Katoen is een lichtgewicht stof die ademt en die niet snel irriterend is voor de huid. Katoen is echter niet geschikt om je warm te houden en als je ’s nachts zweet, zul je merken dat je pyjama nat wordt. Wil je het ’s nachts wel lekker warm hebben dan kies je beter voor flanel. Flanel is heerlijk zacht en laat, anders dan katoen, geen vouwen in je lichaam achter na het slapen.

Een andere, relatief nieuwe, optie is een pyjama gemaakt van bamboe. Bamboe is zacht, maar ook glad en is een natuurlijke vochtafdrijver, ideaal dus voor de zweters onder ons. Een bijkomend voordeel is dat bamboe volledig biologisch afbreekbaar is.

Houd je van glad dan is een pyjama van zijde een goede keuze. Zijde heeft een exclusieve uitstraling en is een prima temperatuurregelaar. Je kunt het dan ook zowel in de zomer als in de winter goed dragen. Er is echter wel een nadeel aan zijde; het is moeilijker te wassen dan de andere stoffen.

Laat je door de experts van Coja goed adviseren over de juiste pyjama. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies van de hoed en de rand en zul jij uitgerust wakker worden in een pyjama die precies aan jouw wensen voldoet. Loop gerust bij ons binnen, we staan voor je klaar.

0
Feed

Schrijf een reactie

Coja

Geestbrugweg 19 c 
2281 CC Rijswijk, Zuid-Holland 

KvK 27073181

Btw: NL001547311B79

Bank: NL29INGB0000784907


Privacyverklaring

Contactgegevens

  070 - 399 42 16

 

  info@cojarijswijk.nl

FAX: 070 - 415 60 58

Parkeren

Tot 18:00 uur kunt u in onze omgeving gratis parkeren. In de zijstraat (Vondellaan) is een invalidenparkeerplaats.

 

Dinsdag 09:00 - 16:00

Woensdag 09:00 - 16:00

Donderdag 09:00 - 16:00

Vrijdag 11:00 - 16:00

Zaterdag 09:00 - 14:00

 

Coja is gecertificeerd bij de SEMH(Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen) en erkend leverancier van therapeutische elastische kousen(steunkousen) en Mamaprotheses. www.semh.info
Daarnaast zijn wij aangesloten bij de NVMCZ (Nederlandse Vereniging Mamma Care Zorg) en NVCZ (Nederlandse Vereniging Compressiezorg www.nvcz.nl).

Wij maken gebruik van de geschillencommissie www.erisietsmisgegaan.nl