Aangepaste bh’s, badkleding en nachtkleding in Rijswijk

Coja verkoopt (stevige) bh’s voor extra steun bij (grotere) borsten. Ook hebben wij lingerie, speciaal voor vrouwen die herstellen van een borstamputatie. Samen met u gaan wij op zoek naar de goede pasvorm. Daarnaast bent u voor bad- en nachtkleding bij onze zaak in Rijswijk ook aan het juiste adres.

logo felina lingerie

Felina lingerie

De lingerie waaronder bh’s en corseletten van Felina staan bekend om de kenmerkende combinatie van draagcomfort en een mooi design. Felina levert bh’s in grote cupmaten met een fijne pasvorm en verleidelijk uiterlijk.

logo syl design lingerie

Syl Design

Comfortabel en betaalbaar. Syl Design levert bh’s tot cupmaat k, waarin je je comfortabel en zeker voelt. Twee keer per jaar komt Syl met een seizoenscollectie met materiaal enkel uit Europa. Daarmee is uw bh niet alleen praktisch, maar ook eerlijk.

logo anita lingerie

Anita bh’s en lingerie

Comfort, kwaliteit en diversiteit staan centraal in de lijnen van Anita. Perfecte pasvormen van lingerie in verschillende uitvoeringen.

logo triumph lingerie

Triumph

Dit merk is al jaren toonaangevend. Kenmerkend voor Triumph zijn de superieure kwaliteit van de materialen en de stevige steun van de bh’s.

logo playtex lingerie

Playtex

Fijne materialen en stevige ondersteuningen. Voor al uw bh’s, broekjes, corseletten en meer.

illustratie mamaprotheses

Lingerie voor mammaprotheses

Na een ingrijpende operatie wilt u zich weer comfortabel, sexy en vrouw voelen. Coja is gespecialiseerd in de verkoop van mamaprotheses, protheselingerie en badkleding van diverse merken, zoals o.a. Amoena, Anita en ABC. Wij kijken met u mee en zorgen ervoor dat u met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Kom langs bij Coja

U vindt geheid lingerie die bij u past in onze zaak in Rijswijk. Wilt u iets vragen?
Stuur ons gerust een bericht of wandel eens naar binnen.

E-mail