mammaprosthese
prothesekleding
borstprotheses

Aangepaste bh’s, badkleding en nachtkleding

Coja verkoopt (stevige) bh’s voor extra steun bij (grotere) borsten. Ook hebben wij lingerie, speciaal voor vrouwen die herstellen van een borstamputatie. Samen met u gaan wij op zoek naar de goede pasvorm. Daarnaast bent u voor bad- en nachtkleding bij onze zaak in Rijswijk ook aan het juiste adres.

Felina lingerie

De lingerie, waaronder bh’s en corseletten, van Felina staan bekend om de kenmerkende combinatie van draagcomfort en een mooi design. Felina levert bh’s in grote cupmaten met een fijne pasvorm en verleidelijk uiterlijk.

Syl Design

Comfortabel en betaalbaar. Syl Design levert bh’s tot cupmaat k, waarin je je comfortabel en zeker voelt. Twee keer per jaar komt Syl met een seizoenscollectie met materiaal enkel uit Europa. Daarmee is uw bh niet alleen praktisch, maar ook eerlijk.

Anita bh en lingerie

Comfort, kwaliteit  en diversiteit staan centraal in de lijnen van Anita. Perfecte pasvormen van lingerie in verschillende uitvoeringen. 

Triumph

Dit merk is al jaren toonaangevend. Kenmerkend voor Triumph zijn de superieure kwaliteit van de materialen en de
stevige steun van de bh’s.

Playtex

Fijne materialen en stevige ondersteuningen. Voor al uw bh’s, broekjes, corseletten en meer.

Lingerie voor mammaprotheses

Na een ingrijpende operatie wilt u zich weer comfortabel, sexy en vrouw voelen. Coja is gespecialiseerd in de verkoop van mamaprotheses, protheselingerie en badkleding van diverse merken o.a. Amoena, Anita en ABC. Wij kijken met u mee en zorgen ervoor dat u met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Kom langs

U vindt geheid lingerie die in onze zaak in Rijswijk. Wilt u iets vragen?
Stuur ons gerust een bericht of wandel eens naar binnen.